Commencal in België, Fonce quoi!


Fonce is Commencal dealer & test center in België en daar zijn we heel fier op. Je kan dus bij Fonce terecht als je kiest voor Commencal … en als je nog niet gekozen hebt, dan willen we je graag overtuigen tijdens een testrit op één van onze Commencal test bikes.

Commencal is het fietsmerk uit Andorra met roots in de Downhill wereld. Het merk is genoemd naar de oprichter Max Commencal en het aanbod is uitermate breed: van Downhill bikes over Enduro en Trail bikes tot Dirt– en City bikes, én er is een uniek aanbod voor kids (vanaf loopbikes tot een echte junior Downhill bike). Fonce kan alle fietsen leveren uit de catalogus van Commencal.

Een nieuwe (Commencal) bike kies je niet zomaar …

Ook al zou het frame, design en type fiets op papier/web perfect lijken, het is altijd best om eens een testrit te maken. Neem gerust contact op (tim@fonce.net – 0472 72 84 10 / tom@fonce.net – 0476 91 53 56) om een bike te testen / te bespreken. Er is een huurmodel beschikbaar wanneer je een bike wil lenen voor persoonlijk gebruik voor een bepaalde periode. We rijden geregeld een tochtje in de Ardennen en omstreken. Je bent meer dan welkom om vrijblijvend eens mee te rijden op een Commencal. In de after-bike laat je dan weten wat je er van vond.

Voor ons is het heel belangrijk dat jij tevreden bent. Je wordt hopelijk het beste uithangbord dat we kunnen hebben!

.