Atelier workshops


Fix it or have it fixed

De 'Repair Shop' is er voor de klanten van Fonce. Het is een open werkatelier waar fietsen opgebouwd worden of de nodige 'verzorging' krijgen. Je kan alles zelf doen of laten doen. Om je kennis wat bij te schaven worden er nu en dan workshops gehouden. 

Have it fixed

Als je zelf geen tijd hebt om te sleutelen dan laat je dat gewoon doen ! Je brengt je rijtuig dan binnen en Fonce zorgt ervoor dat je materiaal weer prima werk levert. Fonce bestelt ook de nodige vervangstukken of nieuwe onderdelen tenzij je die zelf al (online) gekocht hebt ... alles kan, alles mag.

Fix it

  • Kom langs en werk aan je fiets: Voor 'friends of Fonce' is er de mogelijkheid om zelf aan je fiets te werken ... eventueel met hulp waar dat nodig zou zijn.
  • Gebruik de tools die je nodig hebt: Alle tools en infrastructuur zijn beschikbaar. Als je bepaalde onderdelen nodig hebt, zorgen we ervoor dat die beschikbaar zijn op het ogenblik dat je langskomt.
  • Waar: Wittehoevelaan 24, 3000 Leuven
  • Wanneer: op afspraak.

Workshops

Je kan nooit genoeg leren ! Daarom organiseren we geregeld workshops  waarbij je telkens wat bijleert over je bike, in sommige gevallen gecombineerd met een non-bike topic. Op termijn kan je zelf zowat alles fixen en tunen. Hou de events pagina in de gaten en schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Heb je gewoon wat hulp nodig bij het aanschaffen van een nieuwe fiets of het verkopen van je oude dan helpt Fonce je met plezier op weg. Eventueel tijdens een ritje op de fiets ...

Fonce bikeshop workshop